Schitterende 'Xabi Alonso-achtige' goal van eigen helft in Copa Libertadores

Reacties

Xabi Alonso deed het een tijdje terug twee keer in korte tijd voor Liverpool, en terwijl u op één oor lag gebeurde het vannacht in Zuid-Amerika weer: scoren vanaf eigen helft. Matías Rojas was deze keer de bejubelde man.

Schitterende 'Xabi Alonso-achtige' goal van eigen helft in Copa Libertadores
© Pro Shots
Ñublense
Ñublense
0 - 2
Racing Club
Racing Club

En het was ook niet in een of andere achterafcompetitie, maar meteen ook in de Copa Libertadores, de Zuid-Amerikaanse tegenhanger van de Champions League. Racing Club uit Argentinië was op bezoek bij Ñublense en kwam na een kwartier op voorsprong door deze wereldgoal. Rojas ging met de bal aan de haal en zag in de verte dat de keeper van de tegenpartij niet goed opgesteld stond. Nog voor de middencirkel lanceerde hij een prachtige uithaal.

Nicola Pérez sprong te vroeg, kon zodoende niet bij de bal en stond gigantisch voor schut. Zijn ploeggenoten wisten de situatie ook niet recht te zetten: een kwartier voor tijd maakte good old Paolo Guerrero – u kent hem wellicht nog van Bayern München en HSV – de tweede voor de bezoekers. Dat was ook meteen de eindstand. Racing won zodoende de eerste poulewedstrijd.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.