'Schikking Tonali nabij: Italiaan moet rest van seizoen en EK missen'

Reacties

Sandro Tonali weet welke straf hem boven het hoofd hangt naar aanleiding van zijn gokpraktijken in Italië. De middenvelder van Newcastle United lijkt de rest van het seizoen en het EK te gaan missen door een schorsing van tien maanden.

'Schikking Tonali nabij: Italiaan moet rest van seizoen en EK missen'
© Pro Shots

Volgens Sky Italia is een schikking tussen kamp-Tonali en de Italiaanse autoriteiten dichtbij. Doordat de Italiaans international medewerking verleende aan het onderzoek, komt de aanvankelijk dreigende schorsing van drie jaar te vervallen. De oud-speler van AC Milan heeft toegegeven gegokt te hebben op winstpartijen voor de club die hij afgelopen zomer voor een bedrag van 64 miljoen euro verruilde voor Newcastle United.

Op dit moment traint Tonali 'gewoon' mee met de selectie van Newcastle United. Op woensdag zou hij in actie kunnen komen in de thuiswedstrijd tegen Borussia Dortmund in de Champions League.

De zaakwaarnemer van Tonali bevestigde vorige week dat de 23-jarige speler kampt met een gokverslaving. 'Sandro voert een strijd tegen een gokverslaving, maar ook deze wedstrijd gaat hij winnen', zei Giuseppe Riso tegen La Gazzetta dello Sport. Tonali speelde dit seizoen acht Premier League-duels waarin hij eenmaal trefzeker was. Tegen Crystal Palace werd hij nog groots onthaald door de fans van zijn club.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.