'Scheldende' Haaland gaat een seconde later weer in de fout

Reacties
'Scheldende' Haaland gaat een seconde later weer in de fout
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Uiteraard werd Erling Haaland voor de camera gehaald na zijn voortreffelijke debuut in de Premier League, maar dat leidde ook meteen tot een eerste mediales voor de spits van Manchester City.

West Ham United
West Ham United
0 - 2
Manchester City
Manchester City

Haaland nam in zijn eerste officiële wedstrijd in de Premier League meteen de volledige productie van Man City op zich. Na de wedstrijd vroeg een journalist van Sky Sports zich af of Haaland niet op drie doelpunten had moeten staan nu.

'Dat had gekund ja. Ik had er moeten staan. It's shit, but that's how it is.' Bij Sky Sports monteerden ze vakkundig het scheldwoord uit de uitzending, maar de journalist van dienst herinnerde Haaland eraan dat zulke taal niet gewaardeerd wordt in Engeland, waarna de topspits in zijn verontschuldiging doodleuk het scheldwoord herhaalde. Voor de camera is het misschien wennen voor de Noor, op het veld lijkt dat niet zo te zijn na zijn vliegende start in de competitie.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.