Scheidsrechter zegt sorry tegen Karsdorp

Reacties

Na de nederlaag tegen Napoli was er aan de kant van AS Roma sprake van veel frustratie. Scheidsrechter Massimiliano Irrati was de gebeten hond, maar bood na het duel wel zijn excuses aan aan Rick Karsdorp. De arbiter was namelijk op zijn tenen gaan staan.

Scheidsrechter zegt sorry tegen Karsdorp
AS Roma
AS Roma
0 - 1
Napoli
Napoli

Tijdens de wedstrijd kregen trainers José Mourinho en Luciano Spalletti al een gele kaart vanwege hun kritiek op de wedstrijdleiding. Karsdorp leek na het duel zelfs rood te krijgen, maar dat bleek niet het geval. Irrati hield de rode kaart in de lucht, maar die was voor fysiektrainer Stefano Rapetti.

Karsdorp vroeg vervolgens nog iets aan Irrati, die per ongeluk op de tenen van de Nederlander ging staan. Karsdorp duwde de arbiter vervolgens weg en moest door Rapetti bij de scheidsrechter weg worden gehouden. Later bood Irrati zijn excuses aan. Karsdorp hoeft dus niet te vrezen voor een schorsing.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer AS Roma
Meer over AS Roma
Meer R. Karsdorp
Meer over R. Karsdorp
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.