Schaamteloos: deze goal stinkt aan alle kanten en levert promotie op in Colombia

Reacties

Unión Magdalena heeft op het tweede niveau in Colombia op een wel erg verdachte wijze promotie veiliggesteld. Bij het beslissende doelpunt werd simpelweg niet meer verdedigd door Llaneros. Beelden daarvan gingen massaal rond.

Schaamteloos: deze goal stinkt aan alle kanten en levert promotie op in Colombia

Unión Magdalena moest zaterdag op de laatste speeldag winnen om concurrent Fortaleza nog in te halen. Alleen de nummer één van de poule zou promoveren naar het hoogste niveau. De bezoekers leken het in de uitwedstrijd tegen Llaneros niet te gaan redden. In de 94ste minuut stond het namelijk nog 1-0 voor de thuisploeg. Llaneros kon zelf ook nog promoveren, maar moest dan wel ruim winnen.

Llaneros liet het diep in de slotfase lopen. Ethan González maakte in de 95ste minuut gelijk namens Unión Magdalena, dat direct daarna op jacht ging naar het winnende doelpunt. Veel was er niet nodig om de 1-2 nog te maken. De verdedigers van de thuisploeg deden aan schijnverdedigen. Jonathan Segura trapte de bal in het doel zonder dat het hem ook maar enigszins moeilijk werd gemaakt. Met die goal stelde Unión Magdalena op het nippertje promotie veilig, wat uiteindelijk dus ten koste ging van Fortaleza.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Zelfs de commentatoren spraken schande van de manier waarop het doelpunt viel. Het lijkt slechts een kwestie van tijd voordat een onderzoek wordt ingesteld naar matchfixing.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.