SC Heerenveen vindt nieuwe verdediger in Zweden

Reacties

SC Heerenveen heeft zijn gewenste versterking voor de defensie binnen. Ibrahim Dresevic komt, als de medische keuring succesvol verloopt, vlak voor het sluiten van de transfermarkt over van IF Elfsborg.

SC Heerenveen vindt nieuwe verdediger in Zweden

Bij die Zweedse club doorliep Dresevic ook de jeugdopleiding. Het voorbije seizoen was de 22-jarige centrumverdediger er basisspeler. De nieuweling heeft een verleden als jeugdinternational van Zweden.

Het was bekend dat Heerenveen in de laatste dagen van de transferperiode nog twee deals wilde afronden. Buitenspeler Dennis Johnsen werd al gehuurd van Ajax, met optie tot koop. Voor de vacature van nieuwe verdediger was Reece Oxford in beeld, maar het talent van West Ham United heeft afgezegd.

Thorsby
Eerder deze winter versterkte Heerenveen zich al met Andreas Skovgaard. Daar staat het vertrek van Nicolai Naess, Dave Bulthuis, Marco Rojas en Arber Zeneli tegenover.

Mogelijk voegt ook Morten Thorsby zich daar nog bij. De middenvelder was al rond over een zomerse transfer naar Sampdoria en stapt mogelijk nog deze window over naar de Serie A-club. In dat geval zou SC Heerenveen nog een vergoeding incasseren. Eerder deze maand deelde Heerenveen aan Thorsby mee dat hij tot nader order meetraint met het beloftenelftal.

Verder stalt SC Heerenveen Jordy Bruijn voor de rest van dit seizoen bij NEC. De 22-jarige middenvelder maakte dit seizoen in acht competitieduels van de Friezen zijn opwachting. Overigens gaat de huidige nummer elf van de Eredivisie geen spelers meer halen als Dresevic binnen is.

Bekijk hier al onze video's
Meer SC Heerenveen
Meer over SC Heerenveen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.