SC Heerenveen schaart zich achter Streppel

Reacties

SC Heerenveen kwam zaterdagavond thuis tegen VVV-Venlo niet verder dan een 2-2 gelijkspel, wat betekent dat de club in de laatste tien duels maar één keer gewonnen heeft.

SC Heerenveen schaart zich achter Streppel

Van het publiek klonk gefluit en kritiek aan het adres van trainer Jurgen Streppel, die bezig is aan zijn tweede seizoen in Friesland. 'Ik begrijp dat heel goed hoor, dat de mensen teleurgesteld zijn', aldus middenvelder Stijn Schaars. 'Maar denk je nou werkelijk dat als je hier een andere trainer neerzet het ineens véél beter gaat?'

'Kijk, ik weet hoe het werkt. En als de resultaten slecht blijven snap ik ook wel dat er een keer iets zal gebeuren. Maar je moet wel blijven kijken naar hoe het komt dat we niet winnen', vervolgde de routinier.

Spits Henk Veerman, die de tweede Friese goal aantekende, sprak gelijke woorden over de positie van zijn trainer. 'Dat we weer niet winnen is een ramp voor Heerenveen, voor de spelers en staf. Telkens beter zijn en niet winnen… Dan heeft het wat mij betreft niet zoveel zin om naar de trainer te wijzen.'

'Natuurlijk maken we ons zorgen. Wij maken beleid op basis van feiten, niet op basis van emotie. En de laatste drie duels zijn alle statistieken in ons voordeel, behalve de uitslag', voegde technisch manager Gerry Hamstra daaraan toe.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.