SC Heerenveen pakt door na vertrek Van Ewijk

Reacties

Denzell Hall (22) gaat op korte termijn een contract tekenen bij SC Heerenveen. De 22-jarige vleugelverdediger moet Milan van Ewijk op gaan volgen. Hall wordt losgeweekt bij Feyenoord.

SC Heerenveen pakt door na vertrek Van Ewijk
© Pro Shots

De Friezen zaten al langer achter Hall aan. Heerenveen was echter afhankelijk van de verkoop van Van Ewijk, waardoor de club lange tijd niet door kon pakken. De jeugdinternational vond een akkoord met Coventry City en is op weg naar Engeland, waardoor er plots meer mogelijk is.

Afgelopen week leek Fortuna Sittard nog met Hall aan de haal te gaan. De Limburgers naderden een akkoord met de landskampioen, maar Heerenveen heeft de voet nu tussen de deur gezet. Met klem ook, want de club lijkt de transfer te gaan kapen.

Hall en Heerenveen bereikten al een akkoord, terwijl ook Feyenoord bereid is mee te werken aan het vertrek. De rechtsback werd afgelopen seizoen nog aan ADO Den Haag verhuurd. Voor die club speelde hij 32 officiële wedstrijden in de Keuken Kampioen Divisie. Bij Feyenoord bleef zijn bijdrage beperkt tot twee Eredivisie-duels.

Bekijk hier al onze video's
Meer Eredivisie
Meer over Eredivisie
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.