Saymak verkiest tweede niveau Turkije boven KKD

Reacties

Mustafa Saymak gaat niet met PEC Zwolle de Keuken Kampioen Divisie in. Hij heeft een tweejarig contract getekend bij Bandirmaspor, dat dit seizoen bijna promotie naar het hoogste niveau afdwong.

Saymak verkiest tweede niveau Turkije boven KKD
© Pro Shots

Saymak (29) beschikte in Zwolle over een aflopend contract en besloot gebruik te maken van zijn transfervrije status. De middenvelder speelde dit seizoen 21 wedstrijden in de Eredivisie, maar kon niet voorkomen dat PEC als hekkensluiter afzakte naar het tweede niveau.

Volgend seizoen gaat Saymak het dus op het tweede niveau van Turkije proberen. Bandirmaspor sloot de reguliere competitie af als nummer drie en mocht zo in de play-offs spelen om promotie. De finale werd bereikt, maar daarin werd verloren van Istanbulspor. Caner Çavlan, ex-speler van onder andere De Graafschap, SC Heerenveen en FC Emmen, speelde de hele finale mee, hij staat nog een seizoen onder contract bij Bandirmaspor.

Saymak speelde in het seizoen 2018/19 al in de Turkse Süper Lig, in dienst van Rizespor.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.