Sarri wil Mertens niet kwijt: 'Probeer Martínez al drie dagen te bereiken'

Reacties

Maurizio Sarri ziet Dries Mertens liever niet deelnemen aan de interlands van België. Maar Roberto Martínez negeert de telefoontjes van de Napoli-trainer.

Sarri wil Mertens niet kwijt: 'Probeer Martínez al drie dagen te bereiken'

Mertens kampt met een lichte kuitblessure. Daardoor vindt Sarri het wel even tijd voor rust, geeft hij aan op het perspraatje na afloop van het duel met Cagliari op zondag. 'Ik probeer de bondscoach van België nu al drie dagen te bellen om Dries te laten rusten', aldus Sarri, die Mertens tegen Cagliari (3-0) opnieuw een hoofdrol zag spelen met een doelpunt en een assist.

Onze zuiderburen zijn al geplaatst voor het WK, maar toch wil Martínez gebruikmaken van de diensten van de aanvaller. Dat leidt tot verontwaardiging bij Sarri, die geen gehoor krijgt bij Martínez. 'Ze zijn al gekwalificeerd, maar het is zinloos: hij heeft nog steeds niet geantwoord.'

België is als enige Europese land geplaatst voor het WK in Rusland van 2018. Na acht duels staat de koploper van Groep H op 22 punten. De duels met Bosnië-Herzegovina (zaterdag) en Cyprus (volgende week dinsdag) vormen voor de Belgen het slotakkoord van de kwalificatie.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.