Sarri verschijnt door sneer op Feyenoord-persco op radar van Mourinho

Reacties

Lazio-trainer Maurizio Sarri vergeleek de wedstrijd van zijn team tegen Feyenoord met het komende duel van AS Roma in de Europa League en dat beviel de coach van de Romeinen absoluut niet. José Mourinho kwam terug op de uitspraken van Sarri.

Sarri verschijnt door sneer op Feyenoord-persco op radar van Mourinho
© Pro Shots

De Italiaanse coach stelde dat Lazio een flinke strijd stond te wachten tegen Feyenoord en vond dat Roma in vergelijking een vriendschappelijk potje ging spelen tegen Slavia Praag. In de hoop een reactie uit te lokken confronteerden Italiaanse journalisten Mourinho met de uitspraak en de Portugees stelde niet teleur.

'Ik denk dat als iemand zich beledigd moet voelen na die opmerking, het Slavia Praag is. Niet ik. Hij doet het voorkomen alsof Slavia Praag geen kwaliteit heeft. Ik respecteer altijd mijn tegenstanders. Misschien is dit het verschil in mentaliteit tussen een coach die 26 titels heeft gewonnen en een coach die nauwelijks iets heeft gewonnen. Elk duel moet je serieus nemen, geen enkele wedstrijd is een oefenpotje.'

Roma is na drie duels nog foutloos in Groep G, waardoor de club zich donderdagavond al kan verzekeren van een plek in de volgende ronde. Mourinho is er overigens niet bij tegen Slavia Praag, hij is nog steeds geschorst na zijn tirade richting scheidsrechter Anthony Taylor na de verloren Europa League-finale van vorig seizoen.

UEFA Europa League

Stand Groepsfase Groep G UEFA Europa League 2023/2024

Europa

Team
GS
W
G
V
DV-DT
DS
Pt.
1
Slavia Praag
6
5
0
1
17-4
+13
15
2
AS Roma
6
4
1
1
12-4
+8
13
3
Servette
6
1
2
3
4-13
-9
5
4
Sheriff Tiraspol
6
0
1
5
5-17
-12
1
* Actueel tot en met 19 apr. 2024
Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.