Sané dankt Guardiola voor helen WK-wond

Reacties

Leroy Sané dankt Pep Guardiola voor zijn hulp bij het verwerken van de teleurstelling van het ontbreken in de WK-selectie van Duitsland. De dribbelaar van Manchester City vreest niet dat de komst van Riyad Mahrez nieuw persoonlijk succes in de weg staat.

Sané dankt Guardiola voor helen WK-wond

Sané werd vorig seizoen uitgeroepen tot Talent van het Jaar in de Premier League, maar bondscoach Joachim Löw liet hem verrassend thuis. Sané kon daarover zijn ei kwijt bij zijn trainer. 'Ik heb daarna inderdaad met Pep gesproken. We hebben alles doorgenomen en gesproken over hoe ik er mentaal aan toe was. Nu kijken we weer vooruit', aldus Sané tegen het AFP.

De tegenvaller vormt nu een bron van motivatie voor de 22-jarige aanvaller. 'Het is een droom om op het WK te spelen. Toen ik het WK keek, wilde ik daar dolgraag bij zijn. Maar ik ben 22 en heb nog veel jaren voor me. De eerste week had ik het erg zwaar. Maar het zorgt ervoor dat ik sterker terug wil komen. Het was een verrassing, want ik dacht dat ik een vrij goed seizoen had gespeeld.'

Mahrez
In zijn jacht op eerherstel krijgt Sané te maken met concurrentie van Mahrez, die voor 68 miljoen euro overkwam van Leicester City. Dat vindt de Duitser een positieve ontwikkeling. 'Ik ben blij dat Riyad hier is. Elke keer dat we tegen Leicester speelden en hij de bal had, dacht ik: ''Doe alsjeblieft niets creatiefs''. Je ziet nu al dat hij een erg goede voetballer en een goed persoon is. Of ik hem dat al heb verteld? Als ik dat doe, wordt hij alleen maar sterker en neemt hij mijn plaats in!'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.