Sánchez wil met Ajax de Champions League-finale spelen

Reacties

Jorge Sánchez wil bij Ajax meedoen om de grootste prijzen. De 24-jarige rechtsback, die overkomt van CF América, droomt van het spelen van de Champions League-finale.

Sánchez wil met Ajax de Champions League-finale spelen
© Pro Shots

Op weg naar Amsterdam verscheen Sánchez voor de camera van ESPN. 'We willen weer kampioen worden', blikte hij alvast vooruit op zijn dienstverband bij Ajax. 'Ze zijn heel vaak kampioen geworden en doen altijd mee om de prijzen. De laatste jaren hebben ze het goed gedaan in de Champions League.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

'Een paar jaar terug haalden ze de finale net niet. Ik ga er alles aan doen om de Champions League-finale te bereiken, nog vaker de Eredivisie te winnen en geschiedenis te schrijven, zoals Ajax als grote club al vaker deed', concludeerde de vleugelverdediger, die door Ajax wordt binnengehaald als opvolger van Noussair Mazraoui.

Sánchez wordt bij een succesvolle medische keuring de zevende nieuweling in de selectie van Ajax. Steven Bergwijn, Owen Wijndal, Calvin Bassey, Francisco Conceição, Brian Brobbey (eerder al gehuurd van RB Leipzig) en Lorenzo Lucca gingen de Mexicaan voor.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.