'Sánchez mag weg van Spurs, maar voelt niets voor transfer naar Rusland'

Reacties

Centrumverdediger Davinson Sánchez mag van Tottenham Hotspur naar Spartak Moskou vertrekken, maar de Colombiaan heeft daar zelf geen oren naar. Zo meldt althans de BBC.

'Sánchez mag weg van Spurs, maar voelt niets voor transfer naar Rusland'
© Pro Shots

De Londense club zou volgens meerdere bronnen een bod van vijftien miljoen euro uit Rusland hebben geaccepteerd, een bedrag dat overigens een behoorlijk verlies zou opleveren ten opzichte van zijn komst van Ajax in 2017, Sánchez kostte toen zo'n vijftig miljoen euro. De deal heeft alleen een probleempje: Sánchez zelf zou er geen trek in hebben.

De oorlogsmisdaden van Rusland in Oekraïne zijn overigens geen beletsel voor een eventuele overgang: de Premier League heeft weliswaar zijn televisiecontract met Rusland verscheurd, maar er is geen regelgeving die de clubs ervan weerhoudt om zaken te doen met Russische clubs, zolang het geld niet komt van iemand die op de sanctielijst van de Britse regering staat.

Sánchez raakte in het voorbije seizoen steeds verder uit de gratie in Noord-Londen, in de Premier League kreeg de verdediger nog maar acht basisplaatsen toebedeeld. De nieuwe manager Ange Postecoglou heeft in zijn plannen geen ruimte voor hem.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.