Samenwerking Feyenoord en Dordrecht levert nog een transfer op

Reacties

Het kersverse samenwerkingsverband tussen Feyenoord en FC Dordrecht heeft ook op Deadline Day nog geresulteerd in een transfer. Aanvaller Jöel Zwarts maakt op huurbasis de overstap naar De Krommedijk.

Samenwerking Feyenoord en Dordrecht levert nog een transfer op

Dordrecht verwelkomde met de in opspraak geraakte Crysencio Summerville en Jari Schuurman, die na dit seizoen definitief de overstap maakt, eerder al twee andere spelers uit Rotterdam. Met Zwarts komt het aantal Feyenoord-talenten bij de Keuken Kampioen Divisie-club nu op drie.

Zwarts maakte in de zomer van 2017 de overstap van Excelsior naar de jeugdopleiding van Feyenoord, maar de negentienjarige spits wacht nog op zijn officiële debuut voor de hoofdmacht. Zwarts zat dit seizoen al wel twee keer bij de wedstrijdselectie en tekende vorig jaar zijn eerste profcontract in De Kuip.

Maletic
Marko Maletic verlaat Dordrecht al na een half seizoen. De spits is bezig met een Franse club. Eerder diende Maletic onder meer FC Oss, Excelsior en Telstar.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.