Salernitana vraagt weer respijt uit angst voor winters einde aan Serie A-avontuur

Reacties

De tijd begint echt te dringen voor Salernitana. Het Serie A-avontuur dreigt per 1 januari voorbij te zijn. De clubleiding vestigt haar hoop weer op de Italiaanse bond.

Salernitana vraagt weer respijt uit angst voor winters einde aan Serie A-avontuur
© Pro Shots

Salernitana is officieel in handen van Lazio-president Claudio Lotito. Dat werd afgelopen zomer na de promotie naar de Serie A een probleem, want twee clubs in de Serie A mogen niet dezelfde eigenaar hebben. Dus werd koortsachtig en tevergeefs gezocht naar een nieuwe investeerder.

De aanvankelijke deadline van juli werd steeds opgeschoven. Maar het uitstel leverde niet de gewenste nieuwe eigenaar op die kon voldoen aan de minimale eisen die Salernitana stelt. Nog steeds ontbreekt het licht aan het einde van de tunnel. Daarom is opnieuw gevraagd om clementie.

Uit angst voor de ultieme sanctie – verbanning uit de Serie A – is het verzoek ingediend voor het opschuiven van de deadline. Salernitana wil meer tijd kopen om te kunnen voldoen aan de eisen van de Italiaanse bond. Mocht het verzoek worden afgewezen, dan valt het doek voor Salernitana en gaat het duel met Lazio van 16 januari ook niet meer door.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.