Salcido vindt nieuw avontuur en maakt zich op voor pikant weerzien

Reacties

Carlos Salcido heeft een nieuw avontuur gevonden. De Mexicaanse ex-PSV'er blijft actief in eigen land en gaat spelen voor CD Tiburones Rojos de Veracruz, een laagvlieger op het hoogste niveau.

Salcido vindt nieuw avontuur en maakt zich op voor pikant weerzien

De 38-jarige Salcido vertrok eind 2018 met slaande deuren bij Chivas Guadalajara. Die club is zijn jeugdliefde, maar desondanks leverde de verdediger er zijn contract in. 'In de afgelopen zes maanden heb ik geen enkele klik gehad met de technische staf. Ik kon er gewoon niet meer tegen. Ik ken werkelijk niemand die met plezier naar zijn werk gaat, terwijl er daar niemand naar hem omkijkt. Niemand praatte met me, maar volgens mij verdien ik het op z'n minst om behandeld te worden als een normaal mens', hield hij zich tijdens zijn afscheid niet in.

Duidelijk was toen al dat Salcido nog niet met voetbalpensioen zou gaan, maar dat hij op zoek ging naar een nieuwe club. Die heeft hij nu gevonden, want Los Tiburones Rojos (De Rode Haaien) hebben zijn komst aangekondigd. De nieuwe werkgever van Salcido staat na vier competitieduels met één punt voorlaatste. Saillant detail: op dinsdag 5 februari speelt de club uit Veracruz uitgerekend tegen Guadalajara.

Onlangs werd Salcido door PSV nog benoemd tot clubambassadeur in Mexico, samen met voormalig ploeggenoot Francisco Maza Rodríguez.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.