Salah midden in saga met Egypte wel opgenomen in selectie Liverpool

Reacties

Mohamed Salah is weer opgenomen in de selectie van Liverpool. De aanvaller stond de afgelopen periode aan de kant met een spierblessure, maar is inmiddels fit genoeg bevonden om met de selectie af te reizen naar Praag.

Salah midden in saga met Egypte wel opgenomen in selectie Liverpool
© Pro Shots
Sparta Praag
Sparta Praag
1 - 5
Liverpool
Liverpool

Op de Afrika Cup raakte Salah geblesseerd. Halverwege februari maakte hij zijn rentree bij Liverpool, om direct daarna een nieuwe blessure op te lopen. Afgelopen week trainde hij al weer volledig mee met de groep van Liverpool. De Engelse club heeft echter aan de Egyptische voetbalbond gevraagd of ze hem niet willen opnemen in de selectie voor de aankomende interlandperiode om hem rust te geven.

Dat deed de Egyptische bond echter wel, maar Salah heeft nog geen gehoor gegeven aan zijn oproep voor de nationale ploeg. De bond krijgt geen contact meer met Salah. Ondertussen heeft Liverpool wel bekendgemaakt dat hij weer bij de wedstrijdselectie zit voor het Europa League-duel met Sparta Praag.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Liverpool reist met 23 spelers af naar Tsjechië. Donderdagavond om 18.45 uur staat Liverpool tegenover Sparta Praag. Ook Virgil van Dijk en Cody Gakpo zitten bij de selectie. Ryan Gravenberch ontbreekt nog vanwege een enkelblessure.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.