Salah krijgt zijn zin: Egyptische playboy in genade aangenomen

Reacties

Amr Warda is na het aanbieden van zijn excuses weer welkom bij de Egyptische nationale ploeg. Daar zal sterspeler Mohamed Salah (foto) blij mee zijn.

Salah krijgt zijn zin: Egyptische playboy in genade aangenomen

Warda werd eerder deze week uit de selectie verbannen door de Egyptische bond. Hoewel er geen officiële verklaring volgde, werd al snel duidelijk dat de voetballer bestraft was vanwege het sturen van enkele pikante berichten naar meerdere vrouwen. Warda zou daarbij ook vrouwen en vriendinnen van enkele ploeggenoten bij zijn club PAOK benaderd hebben.

De 29-jarige linksbuiten, die vanwege de geruchten over zijn telefonisch gedrag al voor de start van het toernooi om de Afrika Cup onder vuur lag, kreeg na zijn verbanning steun van Salah en Ahmed Hegazi. Beide spelers riepen op tot vergeving. De Egyptische bond gaat daar nu, na uitgebreide excuses van Warda, in mee. De aanvaller maakt dan ook per direct weer deel uit van de selectie.

Egypte is na twee wedstrijden al zeker van een plek in de tweede ronde in de strijd om de Afrika Cup. Het land opende met 1-0 zege op Zimbabwe, gevolg door een 2-0 overwinning op de Democratische Republiek Congo.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.