Sadílek mag PSV-Ajax niet kijken, Memphis haalt grap uit met fan

Reacties

In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Sadílek mag PSV-Ajax niet kijken, Memphis haalt grap uit met fan
© Pro Shots

• FC Twente huurt Michal Sadílek dit seizoen van PSV, dus de middenvelder zal ongetwijfeld benieuwd zijn wat de Eindhovenaren zondagmiddag doen in de topper tegen Ajax. Sadílek kan echter niet lekker op de bank kruipen om het duel goed te gaan volgen. 'Ik moet met mijn vriendin naar de IKEA', legde de Tsjech uit voor de camera van ESPN. 'Ik ben er ook niet blij mee, maar ja...'

Jazz Thielen gaat vanaf komend seizoen in de jeugdopleiding van VVV-Venlo spelen. Het talentje is er vast blij mee, maar om nou te zeggen dat hij al van kleins af aan supporter is van de Limburgers? Nee, Thielen heeft net iets meer met de club die VVV vorig seizoen nog met 0-13 versloeg...

• Hoewel Memphis Depay door fysiek ongemak waarschijnlijk de uitwedstrijd van Barcelona tegen Aláves (zondagavond) moet missen, blijkt de Oranje-international zaterdagmiddag wel goedgemutst. Memphis besloot een geintje uit te halen met een fan die bij zijn auto stond.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

'Wie er niet in gelooft, die gaat maar naar huis.'
Claudio Ranieri kennen we als de vriendelijke, charmante en goedlachse Italiaan die Leicester City in de Premier League naar de titel loodste. Bij Watford heeft de coach het nu lastig. Vrijdagavond werd in eigen huis met 0-3 verloren van concurrent Norwich City, waarna het Zuid-Europese temperament in Ranieri naar boven kwam. 'We hebben een belangrijke les geleerd: Norwich speelde als team, wij als individuen. Het is voor ons geen optie om op deze manier verder te gaan, want we gaan rechtstreeks op het Championship af zo', voegde hij toe bij de BBC.

'Ik denk dat Xavi een beetje verrast is door hoe ik in zijn plan pas.'
• Het gaat bij Barcelona goed met Luuk de Jong, die na drie optredens in het nieuwe kalenderjaar al drie keer gescoord heeft. In het AD gaat hij in op zijn veranderde status bij Barça. De trainerswissel die in het najaar plaatsvond leek geen goed nieuws voor de spits, maar hij heeft zijn kans gepakt onder Xavi. De Jong vertelt dat hij onlangs nog een bericht kreeg van Ronald Koeman waarin zijn oude coach hem feliciteerde met zijn goede prestaties.

'He was good in the box, then he was good on the box and now he's in a box.'
• We kennen Gary Lineker als een tv-persoonlijkheid met een goed gevoel voor humor. De oud-spits doet zijn status weer eer aan in een interview met The Times. De vraag luidde: welke tekst zou je gebruiken in je eigen overlijdensbericht? Lineker maakte duidelijk dat er gelachen zou mogen worden.

• Het is vandaag de verjaardag van onder anderen Feyenoord-doelman Justin Bijlow (24). Van harte gefeliciteerd! Een paar van de anderen jarigen: Jonathan Woodgate (42), Hidetoshi Nakata (45), Fabricio Coloccini (40) en voormalig WK-winnaar Frank Leboeuf (54).

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.