Rumoer in Engeland vanwege mogelijke terugkeer Eden Hazard

Reacties

Eden Hazard houdt de gemoederen flink bezig in Engeland. Terwijl de 32-jarige buitenspeler nog niet heeft bepaald of hij zijn carrière voortzet of niet, gonst het van de geruchten rond de Belg. Crystal Palace zou Hazard een eenjarig prestatiecontract willen voorschotelen.

Rumoer in Engeland vanwege mogelijke terugkeer Eden Hazard

Palace-baas Steve Parish gelooft dat Hazard ondanks aanhoudende knieproblemen nog steeds iets op het veld kan betekenen voor de club uit Londen en vindt daarnaast dat de ex-speler van Chelsea veel commerciële waarde voor Crystal Palace kan hebben.

Een groot risico zou een transfer van Hazard niet zijn voor de Eagles, aangezien de Belg dan een prestatiecontract krijgt van de club. Als de Belg niet aan spelen toekomt, zal hij weinig salaris ontvangen.

Of het tot een terugkeer op de Engelse velden komt, is nog zeer de vraag. Palace zou daarom op meerdere paarden wedden. De club lijkt momenteel verder te zijn met Julian Draxler. De speler van PSG mag weg bij zijn club en traint al een tijdje apart in Parijs. De Duitser zou volgens RMC Sport zelf wel oren hebben naar een transfer naar Londen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.