Rulli meldt vertrekwens aan Ajax

Reacties

Gerónimo Rulli staat voor een vertrek bij Ajax. De 31-jarige doelman, die momenteel tweede keuze is achter Diant Ramaj, heeft aangegeven open te staan voor een transfer in januari. De Amsterdammers zijn bereid bij een juist bod mee te werken.

Rulli meldt vertrekwens aan Ajax
© Pro Shots

Rulli liep in de eerste competitiewedstrijd tegen Heracles Almelo een schouderblessure op en raakte vervolgens zijn plek onder de lat kwijt aan Jay Gorter. Na diens blessure liet Diant Ramaj nog de meest stabiele indruk achter en de technische staf van Ajax ziet dan ook geen reden om opnieuw van keeper te wisselen. Omdat de inmiddels herstelde Rulli in de pikorde is gezakt, heeft hij Ajax laten weten te willen vertrekken. De club is bereid te luisteren naar aanbiedingen voor de Argentijnse keeper.

Afgelopen zomer was er ook al even sprake van een vertrek van Rulli. Hij heeft in die periode gesprekken gevoerd met Bayern München, dat een opvolger voor de naar Internazionale vertrokken Yann Sommer zocht. Rulli raakte vervolgens geblesseerd en kon dus sowieso geen transfer maken. 

Ajax legde in januari van dit jaar een slordige acht miljoen euro neer voor Rulli, wiens contract in Amsterdam nog doorloopt tot de zomer van 2026.

Later op VI PRO meer over de transferstatus bij Ajax.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.