Ronaldo trots na terugkeer: 'Old Trafford is altijd magische plek geweest'

Reacties

Cristiano Ronaldo (36) keerde zaterdag terug in het shirt van Manchester United en bezorgde het publiek op Old Trafford tijdens het duel met Newcastle United direct een onvergetelijke middag.

Ronaldo trots na terugkeer: 'Old Trafford is altijd magische plek geweest'
Manchester United
Manchester United
4 - 1
Newcastle United
Newcastle United

Ronaldo maakte twaalf jaar na zijn vertrek uit Manchester twee goals tegen Newcastle United en had daarmee een grote bijdrage aan de 4-1 zege. De Portugees genoot van zijn rentree in het shirt waarin hij eerder al grote successen vierde.

'Mijn terugkeer op Old Trafford deed mij er al snel aan herinneren waarom dit stadion bekend staat als het Theatre of Dreams. Voor mij is het altijd een magische plek geweest waar je alles kunt bereiken waar je zin in hebt', aldus Ronaldo op zijn Instagram-account.

Wat schreven de Engelse media over Ronaldo?

'Samen met mijn teamgenoten en met de geweldige steun die we altijd krijgen vanaf de tribunes, gaan we de toekomst met vertrouwen en optimisme tegemoet en uiteindelijk zullen we zegevieren', verklaart Ronaldo. 'Ik ben trots om weer bij Manchester United te zijn en in de Premier League te spelen, maar ik wil bovenal het team helpen!'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.