Ronaldo neemt speciale videoboodschap op voor Nouri

Het is dinsdag een week geleden dat Abdelhak Nouri zijn 22ste verjaardag vierde. Cristiano Ronaldo heeft nu, kort voor de ontmoeting tussen Ajax en Juventus, een videoboodschap opgenomen waarin hij Nouri sterkte wenst.

Ronaldo neemt speciale videoboodschap op voor Nouri

Nouri kreeg bijna twee jaar geleden een hartstilstand op het veld in een oefenwedstrijd in Oostenrijk. Daar hield hij ernstige en blijvende hersenschade aan over. Sindsdien hebben vele prominente voetballers zowel binnen als buiten de lijnen op allerlei manieren steun betuigd aan de Ajacied.

Ronaldo voegt zich daar nu bij en wenst Nouri beterschap, in een video aan de familie. Freestyle-voetballer Soufiane Touzani laat de video via zijn eigen Twitter-kanaal ook aan de wereld zien. 'Hoi Nouri, ik ben Cristiano', zegt de aanvaller van Juventus. 'Ik wilde je graag feliciteren met je verjaardag. Ik hoop dat je snel herstelt en wens je het allerbeste toe. Houd vol, we houden contact.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen