Ronaldo moet één duel brommen na obsceen gebaar

Reacties

De actie van Cristiano Ronaldo na 'Messi-spreekkoren' blijft niet zonder gevolgen. De aanvaller van Al-Nassr is één wedstrijd geschorst door de ethische commissie van de Saoedische voetbalbond.

Ronaldo moet één duel brommen na obsceen gebaar

Ronaldo liet zich gaan nadat fans van Al-Shabab afgelopen zondag veelvuldig 'Messi' naar hem zouden hebben geroepen. Daarop maakte de 39-jarige Ronaldo obscene gebaren richting de fans van de tegenstander. De actie werd niet door de wedstrijdcamera's geregistreerd, maar ging wel viraal op sociale media.

Met de schorsing mist Ronaldo de wedstrijd tegen hekkensluiter Al-Hazm donderdagavond. Al-Nassr staat tweede in de Saudi Pro League en heeft een achterstand van zeven punten op het ongeslagen Al-Hilal. Ronaldo moet ook een boete van zo'n vijfduizend euro aftikken.

Ronaldo, die nog een contract tot medio 2025 bezit bij Al-Nassr, kwam dit seizoen tot 22 treffers in twintig competitieduels tot op heden.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.