Ronaldo komt met statement: 'In Europa zijn we dit gewend'

Reacties

Cristiano Ronaldo heeft zich bij de Saoedische voetbalbond moeten verantwoorden vanwege zijn manier van juichen tegen Al-Shabab. De Portugees kwam woensdag met een statement.

Ronaldo komt met statement: 'In Europa zijn we dit gewend'

Vanuit het publiek werd de naam van Lionel Messi gescandeerd, waarna Ronaldo geprikkeld reageerde. De manier waarop is de Saoedische bond niet bevallen. Ronaldo heeft zich moeten verantwoorden en is zich van geen kwaad bewust. 'Ik respecteer alle clubs, en de beweging in het gebaar drukt kracht en overwinnelijkheid uit en is niet beledigend bedoeld. Dit zijn we in Europa gewend', zei Ronaldo in een statement volgens Saoedische media.

Het is nu vooral de vraag wat de nationale bond van het statement van Ronaldo vindt. In het ergste geval zou de Portugees een schorsing opgelegd kunnen krijgen. Mocht de bond meegaan in het statement van Ronaldo, dan kan de schorsing verminderd worden of zelfs helemaal worden teruggebracht. 

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.