Ronaldo laat Juventus schrikken met blessure bij Portugal

Reacties

Cristiano Ronaldo heeft met een blessure het veld moeten verlaten bij het EK-kwalificatieduel van Portugal met Servië. De Portugese sterspeler staakte een sprint en gaf na wat gehinkel meteen aan gewisseld te moeten worden.

Ronaldo laat Juventus schrikken met blessure bij Portugal

De blessure van Ronaldo is mogelijk slecht nieuws voor Juventus. De koploper van Italië speelt de komende drie competitiewedstrijden tegen Empoli (thuis), Cagliari (uit) en AC Milan (thuis) en neemt het op 10 april op in Amsterdam tegen Ajax voor de kwartfinale van de Champions League. Op 16 april is de return in Turijn.

Op het moment van Ronaldo's blessure keek Portugal tegen een 0-1 achterstand aan tegen Servië. Dusan Tadic had in de beginfase een strafschop benut. Ronaldo werd in de 31ste minuut vervangen door Benfica-speler Pizzi.

De 34-jarige Ronaldo leidde Juventus met een hattrick tegen Atlético Madrid hoogstpersoonlijk naar de kwartfinales van de Champions League en is met negentien doelpunten clubtopscorer van De Oude Dame in de Serie A.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.