Ronaldo keert voor Oranje terug in Portugese selectie

Reacties

Oranje krijgt op 26 maart in Genève naar alle waarschijnlijkheid te maken met Cristiano Ronaldo. De aanvaller van Real Madrid is opgenomen in de Portugese selectie voor de oefenduels met Egypte en Nederland.

Ronaldo keert voor Oranje terug in Portugese selectie

Bondscoach Fernando Santos had Ronaldo in november niet uitgenodigd voor de vriendschappelijke interlands tegen Saoedi-Arabie en de Verenigde Staten om de aanvaller wat extra rust te gunnen. Voor de komende oefenduels is de recordinternational weer van de partij. 'We proberen nu de groep zo goed als mogelijk tot een selectie te smeden, waarmee we naar het WK gaan', aldus Santos.

Ook Ricardo Quaresma keert terug in de Portugese selectie, terwijl routinier Pepe vanwege een teenblessure juist ontbreekt. De twintigjarige Rúben Dias (Benfica) kan zijn debuut maken voor Portugal. 'We houden zo'n veertig spelers in de gaten, maar ze zullen meer dan alleen moeten spelen. Ze moeten ook passen in onze filosofie', aldus de bondscoach op weg naar de wedstrijden tegen Egypte en Nederland van 23 en 26 maart.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.