Ronaldo is vlak voor tijd wéér de reddende engel van Al-Nassr

Reacties

Door een laat doelpunt van Cristiano Ronaldo is Al-Nassr een ronde verder in de Arab Cup. De 38-jarige Portugees kopte tegen Zamalek vlak voor tijd de gelijkmaker binnen.

Ronaldo is vlak voor tijd wéér de reddende engel van Al-Nassr
© Pro Shots

Al-Nassr won één wedstrijd in de groepsfase van de Arab Cub en speelde de ander gelijk, ook in die wedstrijd was Ronaldo goud waard. En tegen Zamalek was hij dat opnieuw. Al-Nassr stond door een benutte penalty van Ahmed Sayed lang op achterstand, maar in de 87ste minuut van de wedstrijd moest Ronaldo opnieuw als reddende engel optreden. Hij kopte een voorzet binnen en behoedde Al-Nassr voor een nederlaag. Door het behaalde punt gaat de Saoedische club door naar de volgende ronde van de Arab Cup.

Noemenswaardig is nog dat Sadio Mané zijn debuut maakte voor Al-Nassr. De Senegalees rondde deze week zijn transfer van Bayern München naar Saoedi-Arabië af. Al-Nassr betaalde dertig miljoen euro voor hem.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.