Ronaldo in voorbereiding naar eigen land en tegen twee Europese grootmachten

Reacties

Al-Nassr heeft het oefenschema ter voorbereiding op het nieuwe seizoen bekendgemaakt. De club van Cristiano Ronaldo speelt onder meer tegen Paris Saint-Germain en verliezend Champions League-finalist Internazionale.

Ronaldo in voorbereiding naar eigen land en tegen twee Europese grootmachten
© Pro Shots

In de voorbereiding speelt Al-Nassr liefst negen oefenwedstrijden. Dat doet de club uit Saoedi-Arabië in drie verschillende landen. Eerst reist Al-Nassr af naar het thuisland van Ronaldo om daar te oefenen tegen FC Alverca, FC Farense, Celta de Vigo en Benfica.

Vijf dagen na het duel met Benfica reist de selectie van Al-Nassr af naar Japan om daar tegen twee Europese grootmachten te spelen. Op 25 juli nemen Ronaldo en co het op tegen het sterrenensemble van Paris Saint-Germain en twee dagen later is Internazionale de tegenstander.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Daarnaast neemt Al-Nassr deel aan de King Salman Club Cup. In eigen land zijn Al-Shabab, USM Alger en Zamalek de tegenstanders.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.