Ronaldo hervat groepstraining Real, Khedira opgelucht

Cristiano Ronaldo stond maandag weer op het trainingsveld. Waar de Portugees zondag nog apart trainde, kon hij een dag later meedoen met de groepstraining van Real Madrid. De aanvaller is herstellende van een bovenbeenblessure die hij opliep tijdens de Champions League-nederlaag tegen Borussia Dortmund (4-1).

Ronaldo hervat groepstraining Real, Khedira opgelucht

Afgelopen weekend speelde Ronaldo ook niet mee in de derby tegen Atlético Madrid, die door De Koninklijke niettemin met 2-1 werd gewonnen. Ronaldo hoopt dankzij gerichte training en behandeling beschikbaar te zijn voor de thuiswedstrijd tegen Dortmund waarbij een plaats in de Champions League-finale op het spel staat. 'Het gaat goed met Cristiano', was trainer José Mourinho positief.

Ploeggenoot Sami Khedira weet van welke waarde Ronaldo is voor zijn team. 'Ronaldo geeft elke wedstrijd honderd procent. Of het nou een cruciale wedstrijd is of een duel waar niets op het spel staat.'

'Dat zijn de andere jongens ook, maar we hebben Ronaldo en zijn doelpunten nog nooit zo hard nodig gehad als dinsdag tegen Borussia Dortmund', aldus de middenvelder van de Spaanse grootmacht.

Real Madrid treedt dinsdagavond 20.45 uur aan tegen Borussia Dortmund. Woensdagmiddag speelt Barcelona in eigen huis tegen Bayern München in de andere halve finale van de Champions League. De heenwedstrijd eindigde in München in 4-0.

Alle gebruikte foto's op VI.nl zijn afkomstig van VI Images.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen