Ronaldo gaf hele Juve-selectie iMac cadeau na rode kaart

Reacties

Dankzij een bestrafte en tevens zeer vrijgevige Cristiano Ronaldo kregen alle Juventus-spelers afgelopen seizoen een iMac cadeau, zo onthult Wojciech Szczesny.

Ronaldo gaf hele Juve-selectie iMac cadeau na rode kaart
© Pro Shots

Hoe dat zit? Toenmalig Juventus-trainer Massimiliano Allegri introduceerde de regel dat elke speler die een rode kaart incasseert de volledige spelersgroep moet trakteren, zo vertelde Szczesny in de Poolse talkshow Prosto w Szczene.

Voor Ronaldo ging het in september 2018 mis: de goalgetter moest inrukken tijdens het Champions League-duel met Valencia nadat hij licht het haar vasthield van Jeison Murillo. De Portugees verliet het veld in tranen en kreeg na afloop volop steun van zijn ploeggenoten en trainer.

Toch stond Allegri erop dat hij zich houden aan de regel en na twee maanden kwam hij over de brug. Daarbij was Ronaldo heel genereus. 'Dankzij hem hebben we nu allemaal een iMac in huis', aldus Szczesny.

De straf geldt ook voor spelers die te laat komen, hetgeen Szczesny al is overkomen. 'Ik heb koptelefoons gekocht voor de jongens.'

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.