Ronaldo en Mané vegen vloer aan met Benzema in Saoedische clash

Reacties

Al-Nassr heeft dinsdagavond afgerekend met Al-Ittihad (2-5). Voor de Europese voetbalfans was het vooral de clash tussen voormalig Ballon d'Or-winnaars en ex-ploeggenoten Karim Benzema en Cristiano Ronaldo, die zelf twee strafschoppen benutte.

Ronaldo en Mané vegen vloer aan met Benzema in Saoedische clash

Bij Al-Nassr begon niet alleen Ronaldo in de basis, maar ook bijvoorbeeld Sadio Mané, Anderson Talisca, Marcelo Brozovic en Aymeric Laporte. Ook bij Al-Ittihad stonden er grote namen op het veld met Benzema, N'Golo Kanté en Fabinho. Voorafgaand aan de wedstrijd kwamen Ronaldo en Benzema elkaar tegen in de catacomben. Het duo maakte vele jaren furore bij Real Madrid.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Hoewel ze het graag anders hadden gezien, was er geen sprake van een absolute topper in Saoedi-Arabië. Vooraf stonden Al-Nassr en Al-Ittihad respectievelijk 10 en 22 punten achter koploper Al-Hilal. Door een assist van Benzema kwam Al-Ittihad op voorsprong, maar een rake strafschop van Ronaldo en een treffer van Talisca bogen de achterstand om.

In de tweede helft kwam de thuisploeg op gelijke hoogte (2-2), maar na de rode kaart van Fabinho ging het helemaal mis voor de thuisploeg. Ronaldo schoot vervolgens opnieuw een penalty raak en het slotstuk was voor Mané, die met twee vrij eenvoudige treffers de eindstand op 2-5 zette.

Competitiestand
1. Al-Hilal 18-50
2. Al-Nassr 18-43
3. Al-Ahli 18-37
4. Al-Taawoun 18-34
5. Damac FC 18-30
6. Al-Ittihad 18-28
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.