Ronaldo en Mané slopen Saoedische tegenstander

Al-Nassr heeft vrijdagavond een ruime overwinning op Al-Fateh geboekt. Dankzij Sadio Mané en Cristiano Ronaldo werd het 0-5.

Al-Nassr verzekerde zich deze week van de komst van Aymeric Laporte, die overkwam van Manchester City en meteen een basisplaats kreeg tegen Al-Fateh. Hij zag toe hoe Al-Nassr de wedstrijd in de eerste helft al zo goed als besliste. Mané opende na 27 minuten de score, op aangeven van Ronaldo, en een kleine tien minuten later was het woord aan de Portugees (38) zelf. Mané scoorde in de tweede helft nog een keer en Ronaldo zelfs twee keer, waarmee hij zijn hattrick completeerde. Inmiddels staat Ronaldo op 847 officiële doelpunten in zijn carrière.

Al-Nassr kon de overwinning op Al-Fateh wel gebruiken, omdat de steenrijke club de eerste twee competitiewedstrijden verloor van respectievelijk Al-Ettifaq en Al-Taawon.