Ronaldo bezorgt Ricksen wereldavond in Bernabéu

Reacties

In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Ronaldo bezorgt Ricksen wereldavond in Bernabéu

• De ernstig zieke Fernando Ricksen was dinsdagavond te gast bij Real Madrid - Legia Warschau en had met dank aan Florentino Pérez, Cristiano Ronaldo en Jorge Mendes een geweldige avond.

Eric Bailly is bezig aan een sterk seizoen bij Manchester United. The Red Devils legden in de zomer liefst veertig miljoen euro op tafel voor de 22-jarige Ivoriaan, maar hij blijkt zijn geld waard. Bailly is bij United nauwelijks op een slippertje te betrappen en nu blijkt waarom. Hij laat zijn slippertjes in de kleedkamer. Juan Mata kan het niet laten om de niet zo vleiende badslippers van de meedogenloze mandekker te delen met de wereld.

Sorry @ericbailly24 😂😂😂

Een foto die is geplaatst door Juan Mata (@juanmatagarcia) op


• De spelers van Manchester United mogen dan wel volwassen miljonairs zijn, die onder de grootst mogelijke druk wekelijks moeten presteren, binnen de muren van de kleedkamer gaat het er nog steeds lekker luchtig aan toe. Zo besloot Ashley Young met zijn ploeggenoten om de slippers van Bailly aan het plafond te hangen.

Name the player who wore these today...?! 😳🙈😂🤘🏾

Een foto die is geplaatst door Ashley Young (@youngy_18) op

'Ik heb nooit voetbaltrainer willen worden'
Bayer Leverkusen-trainer Roger Schmidt beoefent een beroep dat hij eigenlijk nooit had willen beoefenen. De Duitser speelde als voetballer op semi-professioneel niveau en combineerde dat met een baan als ingenieur. Op zijn 37ste begon hij bij wijze van hobby met het trainen van Delbrücker SC op het Duitse zesde niveau. Via Preussen Münster, SC Paderborn en Red Bull Salzburg kwam hij echter alsnog bij Leverkusen terecht.

• 'De hele wereld gaat naar deze wedstrijd kijken', blikte Liverpool-manager Jürgen Klopp watertandend vooruit naar de derby tegen Manchester United. De eerste helft van het duel op Anfield kon echter bepaald niet aan de hoge verwachtingen voldoen. Klopp wist na het rustsignaal dan ook niet hoe snel hij in de kleedkamer moest komen. In zijn Kloppjacht passeerde hij José Mourinho alsof hij er niet stond.

'De voorzitter zei dat ik meer thuis moest blijven, zoals Figo. Ik zei dat als ik een vrouw had als die van Figo, ik inderdaad wel meer thuis zou blijven!'
De Braziliaanse Ronaldo werd door het Spaanse radiostation Onda Cero gevraagd naar zijn tijd bij Real Madrid. El Fenomeno was niet vies van een avondje stappen en dat zinde voorzitter Florentino Pérez maar niets. Pérez vroeg Ronaldo een voorbeeld te nemen aan zijn ploeggenoot Luís Figo, die thuis gezelschap had van de beeldschone Helen Svedin. Gezien de onderstaande foto wijkt de Portugees nog steeds nauwelijks van de zijde van het Zweedse model.

Next stop Milan!!✈️⚽️ @helenesvedinfigo @footballchampionstour

Een foto die is geplaatst door Luís Figo (@luis__figo) op

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.