Ronaldinho, Deco en Ronald de Boer in actie in Clásico vol legendes

Reacties

Verschillende legendarische oud-spelers van Barcelona nemen het deze maand op tegen iconen van Real Madrid. Op 20 juli spelen de Barça Legends de Clásico tegen De Koninklijke in het Bloomfield Stadium in Tel Aviv.

Ronaldinho, Deco en Ronald de Boer in actie in Clásico vol legendes
© Pro Shots

Voormalig Barcelona-speler Albert Ferrer heeft de leiding over het legendeteam van de Catalanen. Onder anderen Ronaldinho, Rivaldo, Deco en Ronald de Boer maken deel uit van de selectie van Barcelona. Ook Jon Andoni Goikoetxea, Miquel Soler, Guillermo Amor, Gaizka Mendieta, Javier Saviola, Juan Carlos Rodríguez, Frédéric Déhu, Samuel Okunowo en Jesús Mariano Angoy spelen mee bij Barcelona.

De selectie van Real Madrid is nog niet bekend. In het verleden deden onder anderen Luis Figo, David Beckham, Roberto Carlos en Raúl. Het is de eerste wedstrijd tussen beide teams sinds de coronapandemie uitbrak. Er zijn dertigduizend fans welkom in Israël.

Bekijk hieronder de confrontatie uit 2017:

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer Barcelona
Meer over Barcelona
Meer Real Madrid
Meer over Real Madrid
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.