Roma-icoon De Rossi volgt met de keuze voor Boca zijn hart

Reacties

Daniele de Rossi heeft Boca Juniors gekozen als laatste volgende bestemming in zijn carrière. Het nieuwe hoofdstuk voor de Italiaanse middenvelder moet vrijdag worden beklonken.

Roma-icoon De Rossi volgt met de keuze voor Boca zijn hart

Zijn toekomst was ongewis na zijn veelbesproken afscheid van AS Roma. Amerika heette een mogelijke bestemming te zijn, terwijl ook Fiorentina en AC Milan werden genoemd als potentiële opties. Ook werd geopperd dat de middenvelder een punt zou zetten achter zijn loopbaan.

Het gaat Argentinië worden dankzij zijn liefde voor Boca en zijn vriendschap met Nicolás Burdisso, die als technisch directeur werkt bij de Argentijnse club. 'Ik kon mijn carrière niet eindigen zonder te hebben gespeeld voor Boca', zou de Italiaan zijn voormalig teamgenoot hebben verteld met in het achterhoofd zijn bewondering voor Boca, het stadion La Bombonera en het verleden van Diego Maradona bij die club.

De verwachting is dat de Rossi vrijdag zijn handtekening gaat zetten onder een contract voor een jaar bij Boca. Daarvoor zal de middenvelder de gebruikelijke formaliteiten als de medische keuring ondergaan.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.