Roep om Neymar steeds luider na slecht nieuws over Dembélé en Suárez

Reacties

Barcelona moet het de komende weken doen zonder Ousmane Dembélé. De aanvaller heeft een scheurtje in zijn hamstring opgelopen en is minimaal een maand uitgeschakeld.

Roep om Neymar steeds luider na slecht nieuws over Dembélé en Suárez

Het wegvallen van Dembélé bezorgt trainer Ernesto Valverde kopzorgen. Sterspeler Lionel Messi is immers ook al geblesseerd, terwijl Luis Suárez in de met 1-0 verloren openingswedstrijd van het seizoen tegen Athletic Bilbao in de eerste helft uitviel met fysieke klachten. Volgens Spaanse media is de Uruguayaanse spits ook zeker een maand niet inzetbaar, maar dit heeft Barcelona nog niet bevestigd.

Door de blessuregolf zit Valverde ineens bijzonder dun in zijn aanvallers. De Spaanse topclub verkocht Malcom deze zomer aan Zenit Sint-Petersburg en stuurde Philippe Coutinho deze week op huurbasis naar Bayern München. Zo is Antoine Griezmann de enige nog fitte aanvallende ster in de Catalaanse selectie. Andere opties voor Valverde zijn bijvoorbeeld Rafinha en de jonge Carles Pérrez.

Neymar
Mogelijk worden de aanvallende problemen van Barcelona opgelost met de komst van Neymar. De Braziliaanse superster van Paris Saint-Germain mikt volgens verschillende Spaanse media nog altijd op een terugkeer bij zijn oude liefde. Omdat Barcelona op dit moment niet de financiële mogelijkheden heeft om Neymar te kopen, wordt er onderhandeld over een huurdeal met een min of meer verplichte optie tot koop.

Neymar wordt uitgekotst: 'Maar hij is wel beter dan Hazard'
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Barcelona
Meer over Barcelona
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.