Rodrigues rondt in Dubai miljoenendeal af met Al-Ittihad

Reacties

Garry Mendes Rodrigues hoopt zaterdag zijn handtekening te zetten onder een meerjarig contract bij Al-Ittihad. De buitenspeler onderhandelt momenteel in Dubai met vertegenwoordigers van de Saoedische club, nadat zijn huidige werkgever Galatasaray eerder al een akkoord bereikte over een transfersom van elf miljoen euro.

Rodrigues rondt in Dubai miljoenendeal af met Al-Ittihad

Daarmee maken de Turken flinke winst. Anderhalf jaar geleden kochten ze Rodrigues voor drie miljoen weg bij PAOK Saloniki. Voor Rodrigues zal Ittihad alweer zijn zesde profclub betekenen, nadat hij in 2012 via de amateurs van FC Boshuizen bij ADO Den Haag terechtkwam.

Hij debuteerde in het betaalde voetbal op huurbasis namens FC Dordrecht en speelde zo goed, dat hij na een half jaar al een transfer maakte naar Levski Sofia. Daar ging zijn ontwikkeling snel en via Elche en PAOK Saloniki tekende hij anderhalf jaar geleden een topcontract bij Galatasaray, dat de Turkse topclub een aantal maanden geleden nog opwaardeerde. In Saoedi-Arabië ligt nu een megacontract klaar voor de speler die zes jaar geleden nog post sorteerde bij PostNL.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.