Rodgers vist achter het net, Van Persie heet Depay welkom

Reacties

Nu Manchester United de strijd om de handtekening van Memphis Depay heeft gewonnen, trappen de verliezers na. Zo zou Liverpool hem ineens nooit hebben gewild.

Rodgers vist achter het net, Van Persie heet Depay welkom

Supporters van Liverpool uitten vooral op de sociale media hun woede over het feit dat hun club achter het net viste in een poging om de aanvaller van PSV binnen te hengelen. Maar manager Brendan Rodgers ontkende vrijdagochtend op de persconferentie in aanloop naar het uitduel met Chelsea (zondag) zelfs de interesse in Depay (foto). 'We hebben andere prioriteiten.'

Rodgers meende dat Liverpool met Raheem Sterling, Jordon Ibe, Adam Lallana en Lazar Markovic al genoeg vleugelaanvallers heeft. 'Helaas voor jullie, het was een speler waar we nooit interesse in hadden', sprak hij de aanwezige journalisten toe. PSV meldde eerder dat de club wel degelijk contact heeft gezocht.

Van Persie
De transfer van Depay naar Manchester United werd woensdag beklonken. Tot genoegen van Robin van Persie, zijn collega-aanvaller bij Oranje en nu dus ook aanstaand ploeggenoot bij de club van manager Louis van Gaal.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.