Roda schept ruimte in kleedkamer voor leger nieuwelingen

Reacties

In een week waarin Roda JC Kerkrade vooral in het nieuws is door het vastleggen van spelers, zijn de Limburgers er ook in geslaagd een selectiekracht tijdelijk van de hand te doen.

Roda schept ruimte in kleedkamer voor leger nieuwelingen

Nestoras Mytides maakt het seizoen namelijk op huurbasis af bij zijn oude club AEK Larnaca, de club die hij afgelopen zomer juist verliet voor Roda JC. In Limburg was de 25-jarige spits nog geen doorslaand succes met één goal in zestien Eredivisie-duels.

'AEK Larnaca heeft zich bij ons gemeld met de vraag of ze Nestoras kunnen huren voor een halfjaar', aldus technisch directeur Ton Caanen op de clubsite van Roda JC Kerkrade.

'Met de komst van een aantal nieuwe aanvallers is het uitzicht op speelminuten voor Nestoras na de winterstop kleiner dan daarvoor, hierdoor hebben we aan deze verhuur meegewerkt. Het is voor hem goed om zo veel mogelijk aan spelen toe te komen.'

Roda JC haalde deze maand reeds negen spelers: Lyes Houri, Simeon Raykov, Thanasis Papazoglou, Bryan Verboom, Ognjen Gnjatic, Beni Badibanga, Stefan Savic, Mohamed El Makrini en Gyliano van Velzen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.