Roda kan tegen Cambuur weer beschikken over Demouge

Roda JC Kerkrade kan vrijdag in de competitiewedstrijd tegen SC Cambuur weer beschikken over Frank Demouge. De 31-jarige aanvaller ontbrak een week geleden tegen Ajax nog door een spierblessure.

Roda kan tegen Cambuur weer beschikken over Demouge

Dat trainer Ruud Brood vrijdag in het Parkstad Limburg Stadion met Demouge kan jagen op de eerste overwinning van het nieuwe seizoen is een grote opsteker voor de Limburgers, bij wie Krisztián Németh tijdens de 3-0 nederlaag in de Amsterdam Arena nog de diepe spits was.

Afgelopen seizoen maakte de fysiek sterke Demouge als aanvalspartner van de inmiddels naar Kasimpasa vertrokken Sanharib Malki indruk door in de twee seizoenhelft acht keer te scoren in veertien duels, waarna Roda de gehuurde Nijmegenaar besloot definitief over te nemen van Bournemouth.

Met Mark-Jan Fledderus keert er vrijdag ook nog een andere belangrijke pion terug in de ploeg van Roda. De dertigjarige aanvoerder voorkwam degradatie in de play-offs tegen Sparta Rotterdam door twee keer uit een vrije trap te scoren (2-1) en maakt zijn rentree na een schorsing. Guy Ramos, Martijn Monteyne en Davy De Beule ontbreken tegen Cambuur nog wel.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen