Roda JC vormt erehaag voor PSV: 'Rekenen bepaald niet op walk-over'

Reacties

PSV krijgt als kersverse kampioen woensdag een bijzondere ontvangst. Roda JC Kerkrade zal de Eindhovenaren op een erehaag trakteren.

Roda JC vormt erehaag voor PSV: 'Rekenen bepaald niet op walk-over'

Volgens trainer Robert Molenaar is een dergelijke eerbetoon op zijn plaats. 'Het is een mooie geste en getuigt van respect', aldus de coach van de Limburgers in de aanloop naar de wedstrijd in het Parkstad Limburg Stadion. 'PSV verdient de credits, zeker omdat ze concurrent Ajax in een rechtstreekse confrontatie hebben uitgeschakeld.'

Voor PSV is het bezoek aan Kerkrade de eerste wedstrijd na alle festiviteiten rond het kampioenschap. Maar Molenaar rekent zich niet rijk. 'Het is geen nadeel dat ze net een kampioensfeest achter de rug hebben. Maar dat hoeft ook helemaal niets te zeggen. We rekenen bepaald niet op een walk-over', aldus de coach, die hoopt dat zijn ploeg zich tegen PSV kan revancheren voor de nederlaag bij FC Groningen (2-1).

Roda JC moet het woensdag stellen zonder Dani Schahin en Donis Avdijaj, die beiden geschorst moeten toekijken. Mitchell Paulissen, Célestin Djim, Ashton Götz en Ard van Peppen moeten door blessures verstek laten gaan.

PSV ontvangt VI-special: 'Prachtig om te krijgen'
Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.