Roda JC gaat voor stabiliteit en verlengt met Streppel

Reacties

Jurgen Streppel heeft zijn contract bij Roda JC Kerkrade verlengd. De trainer ligt nu tot medio 2024 vast bij de club uit Limburg, waar hij in de persoon van Adrie Bogers een nieuwe assistent krijgt.

Roda JC gaat voor stabiliteit en verlengt met Streppel
© Pro Shots

Vorig jaar arriveerde Streppel, na een kort avontuur bij Al-Jazira in de Verenigde Arabische Emiraten, bij Roda. In zijn eerste seizoen haalde Streppel met Roda de nacompetitie, waarin het De Graafschap elimineerde. In de halve finale ging het uiteindelijk mis tegen de uiteindelijke promovendus NEC.

Dit seizoen staat Roda na negen speelronden zevende en de clubleiding is tevreden over het werk van Streppel. De coach is zelf ook gelukkig in Kerkrade en heeft daarom bijgetekend.

'Dit is een uiting van wederzijds vertrouwen', stelt Streppel op de website van Roda. 'In het afgelopen eerste jaar van de wederopbouw van deze club waren er hoogte- en dieptepunten. Natuurlijk liep niet altijd alles zoals ik dat hoopte of wilde, maar uiteindelijk voel ik me hier echt op mijn plek en wil ik graag met Roda JC de stijgende lijn doortrekken.'

Streppel krijgt extra ruimte om zich te richten op talentontwikkeling bij Roda. Bogers is daarom gestrikt als extra assistent voor het eerste elftal: de oud-trainer van onder meer NEC begint direct.

Het nieuws over Streppel en Bogers werd bekendgemaakt tijdens de presentatie van Jordens Peters als nieuwe algemeen directeur van Roda.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.