Roda JC denkt De Man en Saeijs te verkopen

Roda JC dreigt verdedigers Mark De Man en Jan-Paul Saeijs kwijt te raken en zag in Matej Krajcik een mogelijke vervanger afhaken.

Roda JC denkt De Man en Saeijs te verkopen

Roda JC is met Germinal Beerschot tot een akkoord gekomen over een transfer van Mark De Man (foto). De 25-jarige Belgische international moet zelf nog tot een vergelijk komen met de nummer vijftien van de Eerste Klasse.

Saeijs staat in de belangstelling van ADO Den Haag. Roda wees een eerste bod van de Haagse club af, maar verwacht dat beide Eredivisionisten uiteindelijk een overeenkomst bereiken over de overgang van de dertigjarige verdediger.

Ten slotte zag Roda op het laatste moment een transfer van Krajcik stranden. De rechtsback van Slavia Praag en de Nederlandse club waren het eens, bovendien mocht de Slowaak transfervrij vertrekken van Slavia. Maar nadat de zaakwaarnemer van Krajcik een vergoeding van 75 duizend euro had geëist, haakte Roda af.

Krajcik speelde onlangs nog met Slavia tegen Ajax. In De Arena tekende de dertigjarige verdediger voor twee assists op weg naar het 2-2 gelijkspel in het toernooi om de UEFA Cup.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen