Robben klaar om titel binnen te halen met Bayern München

Reacties

Arjen Robben heeft de groepstraining bij Bayern München hervat. De aanvaller is dan ook fit genoeg om in actie te komen tegen Borussia Dortmund aanstaande zaterdag.

Robben klaar om titel binnen te halen met Bayern München

In die wedstrijd kan Bayern München zich kronen tot kampioen van Duitsland, al moet Schalke 04 dan wel punten verspelen tegen SC Freiburg. Der Rekordmeister kon voor de interlandperiode de titel al bijna binnenhalen, maar ging verrassend onderuit tegen RB Leipzig (2-1).

De 34-jarige Robben was er tegen Leipzig niet bij vanwege een ingeklemde zenuw. De afgelopen week kon de Nederlander in alle rust werken aan zijn herstel, omdat hij zich niet langer beschikbaar stelt voor het Nederlands elftal. De nieuwe bondscoach polste de routinier nog wel voor een terugkeer, maar dat bleek tevergeefs.

Robben kwam dit seizoen achttien keer in actie in de Bundesliga, waarin hij goed was voor vier doelpunten. De rechtsbuiten kijkt ongetwijfeld uit naar het duel met Dortmund, want er is geen club waar Robben vaker tegen scoort. In 21 wedstrijden was het al elf keer raak.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.