Robben blijft in Groningen en mist weerzien met oude club PSV

Reacties

Arjen Robben moet de ontmoeting met zijn oude club PSV aan zich voorbij laten gaan. De 37-jarige routinier focust zich op de thuiswedstrijd van volgende week tegen Sparta Rotterdam

Robben blijft in Groningen en mist weerzien met oude club PSV
© Pro Shots
PSV
PSV
1 - 0
FC Groningen
FC Groningen

Voor het eerst sinds oktober stond Robben twee weken geleden op het veld bij FC Groningen in de Derby van het Noorden tegen SC Heerenveen en dat deed hem veel na een langdurige revalidatie. Een revalidatie die hij beschouwde als misschien wel de zwaarste ooit. 'Lekker naar huis, herstellen en dit de komende weken uitbouwen', zo liet Robben na die wedstrijd weten.

Tot volgende Eredivisie-minuten komt het deze week niet. Nota bene de uitwedstrijd tegen zijn oude club PSV moet Robben laten schieten. 'Arjen heeft de laatste paar dagen grote delen van de training meegedaan en dat gaat goed. Na de training zullen we fysiek en medisch kijken wat het meest ideale is: mee naar Eindhoven en een paar minuten spelen of hier blijven en met de Onder-21 een hele training meedraaien', zo vertelde coach Danny Buijs op het clubkanaal van FC Groningen in aanloop naar het duel met PSV. 

Het is dus dat laatste geworden en daarmee komt het niet tot een terugkeer in het Philips Stadion, het stadion waar hij tussen 2002 en 2004 zijn thuiswedstrijden voor PSV speelde. In dat stadion zitten zaterdagavond vierduizend mensen. 

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.