Robbemond maakt seizoen af op bank Willem II

Reacties

Willem II ziet ervan af om voor dit seizoen nog een vervanger van de vertrokken Erwin van de Looi te halen. De Tilburgse club houdt vast aan Reinier Robbemond.

Robbemond maakt seizoen af op bank Willem II

Robbemond nam het na het opstappen van Van de Looi over met het idee om weer een stapje terug te doen bij het vinden van een nieuwe hoofdtrainer. Maar de leiding van Willem II maakt het seizoen af met de assistent als eindverantwoordelijke. 'We hebben ervoor gekozen om het seizoen met de huidige technische staf af te maken', zegt technisch directeur Joris Mathijsen. 'Reinier kent de staf en spelersgroep goed en over het vertoonde spel en behaalde resultaten tegen PSV en FC Twente zijn wij tevreden.'

Robbemond is gelukkig met de beslissing van de clubleiding. 'Het doet mij goed dat de club het vertrouwen aan mij en de rest van de staf heeft gegeven om het seizoen af te maken. We willen de laatste zes speelronden de lijn van de afgelopen wedstrijden voortzetten en het maximale resultaat behalen.' Onder leiding van Robbemond won Willem II van PSV en speelde het gelijk bij FC Twente.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.