RKC Waalwijk vindt in Van Dijk nieuwe doelman

De 23-jarige Arjan van Dijk speelt de komende twee seizoenen voor RKC Waalwijk. De voormalig doelman van Excelsior Rotterdam trainde al enige tijd mee met de selectie van de Waalwijkers en zal, mits hij de medische keuring doorstaat, een contract tot medio 2012 ondertekenen.

RKC Waalwijk vindt in Van Dijk nieuwe doelman

RKC meldt op de website dat er in de overeenkomst een optie opgenomen is die hem mogelijk nog twee seizoenen langer bij de eerstedivisionist houdt. Van Dijk doorliep de jeugdopleiding van Feyenoord om vervolgens te verkassen naar Excelsior. Daar stond de doelman het afgelopen seizoen 37 keer onder de lat.

'Arjan is talentvol, heeft een goede voetbalopleiding genoten en heeft de potentie om verder door te groeien', aldus directeur voetbalzaken Mohammed Allach. 'Met de komst van Arjan hebben we de drie keepersplaatsen in onze selectie ingevuld met talentvolle, jonge en kwalitatief goede doelmannen.'

De toekomst van de Belgische Anthony van Loo, die de afgelopen week stage liep bij de eerstedivisionist, ligt niet in Waalwijk. RKC brak de onderhandelingen met de verdediger af omdat de financiële wensen van de stageloper en zijn zaakwaarnemer niet binnen de vooraf bepaalde kaders lagen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen