RKC verrast met komst Grim als nieuwe trainer

Reacties

Fred Grim is de nieuwe trainer van RKC Waalwijk. De 52-jarige oefenmeester tekent voor twee seizoenen bij de club uit de Keuken Kampioen Divisie en staat op maandag voor het eerst op het trainingsveld.

RKC verrast met komst Grim als nieuwe trainer

Grim, na het ontslag van Danny Blind bij Oranje kort interim-bondscoach, was afgelopen seizoen assistent-trainer van Sparta Rotterdam, waar hij na het ontslag van Alex Pastoor samen met hoofdtrainer Dick Advocaat en assistent Cor Pot werd aangesteld. Desondanks degradeerde Sparta naar de Keuken Kampioen Divisie. De verwachting was dat Grim het na het seizoen van Advocaat zou overnemen, maar de Rotterdammers kozen voor Henk Fraser.

RKC begon nog zonder hoofdtrainer aan het seizoen, maar algemeen directeur Frank van Mosselveld maakte zich niet druk. 'Ik ben blij dat ons plan en het bewaren van de rust zich heeft uitbetaald in het aanstellen van Fred Grim. We zijn voortdurend op zoek geweest naar een trainer geschikt voor het allerhoogste niveau van de Keuken Kampioen Divisie, en dat is met het contracteren van Fred gelukt. Met Fred halen we een trainer in huis met een grote staat van dienst die uitstekend past binnen onze voetbalvisie. We zien ernaar uit de komende jaren samen met Fred te bouwen aan de toekomst van onze mooie club en zien in hem hier de ideale trainer voor.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.